MENU

 • fr
 • nl
 • en
 • Nieuw Jaarverslag – Editie 2023!

  Wat we doen

  DUO for a JOB brengt jonge werkzoekenden met een migratieachtergrond in contact met 50-plussers uit dezelfde beroepssector, zodat deze laatsten hen kunnen ondersteunen bij hun zoektocht naar werk.

  Eenmaal gematcht, ontmoeten de jongere en de mentor elkaar 2 uur per week voor een periode van 6 maanden.

  DUO for a JOB biedt in verschillende steden in België zijn diensten aan, zowel aan jongeren als aan potentiële mentoren.

  image

  2252

  geëngageerde en enthousiaste mentoren

  Doe mee!

  7771

  duo’s opgestart sinds 2013

  Doe mee!
  picto

  7 op de 10 jongeren vinden een job, stage of beroepsopleiding

  picto

  8 op de 10 mentoren beginnen aan een nieuw duo

  Een gift doen aan vzw DUO for a JOB is de gemakkelijkste manier om ons te helpen. We gebruiken je gift in eerste plaats voor operationele kosten, over welk bedrag of welke frequentie het oo gaat. Meer dan 75% van onze medewerkers werken voltijds om duo’s te vormen en op te volgen, hulpmiddelen in de zoektocht naar werk te ontwikkelen, nieuwe mentoren op te leiden, enz.

  Concreet?

  Het fonds Vrienden van DUO for a JOB is op initiatief van onze filantropische vrienden opgericht. Het wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting, met als doel de projecten van onze vzw te ondersteunen.

  Om een gift te doen stort je op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling: +++017/0460/00057+++ Of doe een online gift door op een van de onderstaande knoppen te drukken:

  image

  Wist je dat?

  Giften vanaf 40€ per jaar aan de Koning Boudewijnstichting genieten van een belastingvermindering van 45% van het effectief gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

  Het andere goede nieuws? Je hoeft (bijna) niets te doen om van deze belastingvermindering te genieten. Wanneer het jaartotaal van jouw giften 40€ of meer bedraagt, ontvang je automatisch je fiscaal attest in maart van het volgende jaar zodat je zonder zorgen je belastingaangifte kunt invullen.

  image

  Bescherming van persoonlijke gegevens

  Je gegevens zijn noodzakelijk om je een fiscaal attest te kunnen bezorgen (*uitgezonderd betaling met PayPal). Deze gegevens worden in geen geval gedeeld met derden. Meer informatie over onze privacy policy vind je hier.

  Deze website is beveiligd. Alle bankgegevens om de betaling uit te voeren worden versleuteld via het SSL-protocol. Jouw bankgegevens worden ook niet bewaard op onze informaticasystemen. Voor vragen ivm giften kan je contact opnemen met onze dienst donateurs op donations@duoforajob.be