MENU

 • fr
 • nl
 • en
 • Jaarverslag 2020 : Resultaten, getuigenissen en vooruitzichten

  De financiële onafhankelijkheid van DUO for a JOB is – gezien haar missie van integratie, sociale cohesie en gelijke kansen – cruciaal voor de duurzaamheid en de belangenbehartiging van de vereniging. Daarom streeft de de vereniging er voortdurend naar om haar inkomstenbronnen te diversifiëren en transparant te communiceren over het gebruik van giften en de efficiëntie van haar activiteiten.

  “DUO FOR A JOB HEEFT ME MEER ZELFVERTROUWEN BIJ MIJN JOBZOEKTOCHT GEGEVEN. IK VIND HET FIJN DAT DE MENTOREN GEKOZEN WORDEN OP BASIS VAN HET TRAJECT VAN DE MENTEE. DAT MAAKT DE ERVARING PERSOONLIJKER, OMDAT DE MENTOR IEMAND IS DIE JE BETER BEGRIJPT.”

  AMANDINE, MENTEE BIJ DUO

  Zorgvuldig beheer en financiële transparantie

  Om ervoor te zorgen dat de DUO for a JOB blijft evolueren en groeien, doen we er alles aan om onze financiën goed te beheren. We werken ook rechtstreeks samen met een boekhoudfirma en hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze rekeningen goed worden bijgehouden en dat de organisatie financieel stabiel is.

  Betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en onafhankelijkheid

  De rekeningen van de vereniging worden jaarlijks goedgekeurd door een revisor van PricewaterhouseCoopers (PWC). Na een grondig onderzoek van de rekeningen en de interne procedures wordt een verslag opgesteld waarin wij een boekhoudkundig attest krijgen, een garantie dat wij voldoen aan de boekhoudkundige normen.

  “ALTIJD EEN ZEER VERRIJKENDE ERVARING, WAARBIJ JE NET ZOVEEL OVER JEZELF LEERT ALS OVER DE ANDER! EEN KLEIN MENSELIJK AVONTUUR WAAR JE JE GOED BIJ VOELT.”

  KOEN, MENTOR BIJ DUO