MENU

 • fr
 • nl
 • en
 • Belangrijke mededeling m.b.t. het coronavirus COVID-19

  Onze impact

  De impact van DUO for a JOB is voelbaar op drie niveaus : dat van de jongeren die we begeleiden, dat van de mentoren die wij opleiden, en dat van de sociale wisselwerking die wij bevorderen…

  Dankzij de individuele begeleiding van de mentor, vindt de meerderheid van de jongeren gemakkelijker de weg naar de arbeidsmarkt. Dankzij het mentorschap ontwikkelen zij vaardigheden die hun hele leven nuttig zullen zijn : autonomie, zelfvertrouwen, kennis van de middelen en toegangswegen  bij het zoeken naar werk, enz.

  Mentoren ontwikkelen graag nieuwe vaardigheden en zetten zich als vrijwilliger graag in voor een actief burgerschap. Door hun eigen ervaring te delen, voelen ze zich nuttig en beleven ze een verrijkend experiment.

  En hoeveel vooroordelen zijn ontkracht?

  Openheid, vertrouwen, respect, vrijgevigheid, tolerantie, het ontdekken van een andere cultuur, zoveel waarden die onze mentoren en mentees delen en die ze ook kunnen delen met hun eigen omgeving om zo de kiem te leggen voor “het samenleven” overal in België !

  4 redenen om onze partner te worden

  picto

  MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

  U bent actief betrokken bij een vereniging die werkt voor gelijke kansen. U straalt een positief imago uit naar uw klanten, uw partners en verenigt uw werknemers achter een gemeenschappelijk lokaal project.

  picto

  BOOST HET EINDE LOOPBAAN VAN UW WERKNEMERS

  U bevordert het verwerven van nieuwe vaardigheden voor uw 50+ werknemers en ontwikkelt het mentorvermogen en het delen van interne kennis. Op deze manier vergroot u hun motivatie aanzienlijk en draagt u bij aan het verhogen van de arbeidsparticipatie van oudere werknemers in België.

  picto

  BEHEER UW DIVERSITEITSBELEID

  U start een diversiteitsbewustzijnsproces door verandering “van binnenuit” te bevorderen en interculturele en intergenerationele uitwisselingen aan te moedigen. Op deze manier biedt u een werkomgeving waar er respect is voor verschillen in waarden, leeftijd, geslacht, afkomst of levensstijl.

  picto

  GEDIVERSIFIEERDE JUNIORPROFIELEN AANWERVEN

  U deelt uw vacatures via onze verschillende communicatiekanalen met verschillende profielen, met talenten en vaardigheden die uw bedrijf kunnen verrijken. U bent ruimdenkend door de unieke talenten en vaardigheden van elk te waarderen.

  “MIJN WERKGEVER HEEFT MIJ DE MOGELIJKHEID GEGEVEN OM MENTOR TE WORDEN BIJ DUO. DAT HEEFT EEN ZEER POSITIEVE IMPACT GEHAD OP MIJN WELZIJNSGEVOEL OP HET WERK : IK BEN GEMOTIVEERD, IK MAAK DEEL UIT VAN EEN ZINVOL PROJECT EN IK KAN DEZE NIEUWE VAARDIGHEDEN DIRECT OP MIJN WERK TOEPASSEN !”

  BERNARD VANNESTE, HR-BUSINESSPARTNER BIJ BPOST