• fr
 • nl
 • en
 • U wilt ons steunen op een andere manier?

  Wenst u samen met uw vrienden, familie of collega’s bij te dragen aan een gemeenschappelijk doel?

  Wenst u banden te creëren tussen uw school, vereniging en ons?

  Door te kiezen voor DUO for a JOB, kiest u voor een concreet project dat een betere toekomst voor vele jongeren verzekert.
  U kan bijdragen aan onze missie door een duo te sponsoren, of door één van onze commerciële partners te worden.

  Ik organiseer een actie

  Een trouwfeest, een verjaardag, een wereldreis, een concert, een sportieve uitdaging, een tentoonstelling van uw werk,…? U kan aan al deze evenementen een speciale betekenis geven door DUO for a JOB te ondersteunen. Iedere gift die u inzamelt, draagt immers bij aan een nieuwe ontmoeting tussen culturen en generaties, aan een nieuwe kans voor een werkzoekende. Op die manier werkt u mee aan warmere samenleving. Contacteer Lotje (ldr@duoforajob.org)!

  Ik mobiliseer mijn collega’s

  Je hebt een team building of een evenement met je bedrijf en je wilt er een extra dimensie aan geven? Denk dan eens aan fondsenwerven voor DUO terwijl jij en je collega's je samen amuseren!
  Organiseer een cocktail party, een veiling, een loterij, een les yoga of zumba,… en betrek er uw collega’s, medewerkers, klanten of leveranciers bij. Contacteer Lotje voor meer info.

  Ik word vrijwilliger

  U bent nog te jong om mentor te zijn of u wil op een andere manier een bijdrage leveren? Dat kan!
  Onze medewerkers in Brussel, Antwerpen en Luik kunnen uw ondersteuning goed gebruiken op allerlei vlakken. Dat kan gaan van administratieve of IT-ondersteuning, tot communicatie- en vertaalopdrachten, tot verlenen van expertise inzake HR en personeelsbeleid (nalezen CV’s, voorbereiden sollicitaties,…), alsook coaching sessies, het organiseren van intervisies, logopedische begeleiding, … kortom, hoe meer talenten zich aandienen, hoe meer vreugd!

  Ik schrijf mijn school en vereniging in

  Samenwerken met uw school of vereniging? Krachten bundelen om de missie van DUO te versterken? Neem contact op met Guillaume (gpetre@duoforajob.be), en vertel hem alles!

  Geef ons de kans om een nieuw duo te vormen.

  Door ervoor te kiezen een duo financieel te ondersteunen, geeft u de kans aan een jongere om zijn toekomst te verbeteren, en aan een mentor om de zijne een nieuw elan te geven. U kan ons helpen door (een deel van) de kosten van een duo te dragen (1500 €). Op deze manier dekken we de investerings- en lopende kosten die noodzakelijk zijn tijdens de zoektocht naar werk door onze jongeren: de opleiding van de mentor (4 dagen) en de opvolging van het duo door één van onze medewerkers.

  Click hier!

  Word partner

  DUO for a JOB wil ook een brug slaan tussen het middenveld en de bedrijfswereld. Dit kan op verschillende manieren: financieel of intellectueel mecenaat, partnerschap bij onze vormingen, deelname aan onze vorming in het kader van een teambuilding in uw bedrijf of organisatie… er zijn heel wat manieren een samenwerking met ons tot stand te brengen.

  Contacteer ons! > ldr@duoforajob.org

  Voeg DUO for a JOB toe aan uw testament

  Door DUO for a JOB één van uw begunstigden te maken, geeft u de jeugd van vandaag en morgen, in uw stad en onze samenleving een kans om zichzelf opnieuw uit te vinden.

  Wilt u meer weten? Ontdek welke nalatenschap of schenking het beste bij uw situatie past : ldr@duoforajob.org