• fr
 • nl
 • en
 • Getuigenissen

  Lees de verhalen van de mentees en mentors

  "Ik had meteen gezien dat ze het talent had om een eigen onderneming op te starten. " zegt daarover Pascale. Afaf heeft nu haar eigen atelier! Afaf antwoordt : " Ik besef dat dit niet de belangrijkste doelstelling is voor DUO, maar Pascale heeft me ongelooflijke morele steun geboden."

  Pascale & Afaf - duo van Brussel - 2018

  "Ik vind dit een erg veelbelovend en zeer positief project. Ik wilde mijn ervaringen met anderen delen. En dat is het geval vandaag met mijn mentee."

  Luc - Mentor - 65 jaar oud

  "De DUO-ervaring meer is dan iemand helpen een baan te vinden. " ontdekt Joëlle. " We hebben samengewerkt om haar talenten te ontdekken en erachter te komen wat ze met haar leven wil doen. Samsam daar nog aan toe: " Dankzij mensen als Joëlle begin ik me thuis te voelen in België."

  Joëlle & Samsam - duo van Antwerpen - 2018

  "Ik waardeer DUO omdat ze professioneel en eerlijk zijn. Ik hou van hun spirit. Ze hebben me in de kracht van het verenigingsleven en het werk van NGO's doen geloven. DUO heeft mijn leven in ieder geval vereenvoudigd."

  Yasser - Syrië - 25 jaar

  "Het is zo goed georganiseerd en bedacht dat we niet meer willen stoppen!"

  Chantal - Mentor - 67 jaar oud

  "Bij DUO for a JOB, heb ik het beste van mezelf kunnen geven, alsook mijn levenservaring kunnen delen. Zonder het initieel te beseffen kreeg ik veel meer terug: van de organisatie, en van mijn mentee."

  Jacques - Mentor - 70 jaar oud

  "DUO bracht me exact wat ik nodig had. Het heeft me geholpen in mijn verdere zoektocht naar werk. Ik deed de nodige ervaring op en leerde veel bij. Spijtig dat ik het project niet eerder heb leren kennen! Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt!"

  Francine - Congolees - 30 jaar oud

  "Het is misschien maar een druppel op een hete plaat, maar met de begeleidingen die ik heb gedaan, voel ik heel goed dat mentoring verandering teweegbrengt in iemands leven. " zegt Joëlle. " Het geeft mij als mentor veel voldoening te weten dat mijn begeleiding het verschil maakt."

  Joëlle & Jean-Hubert - duo van Brussel - 2018

  "Een fascinerende ervaring, zeer verrijkend! Ieder duo verbreedt je horizon."

  Françoise - Mentor - 62 jaar oud

  "Ik heb veel geleerd, dankzij DUO herwon ik mijn zelfvertrouwen. Ik was de weg kwijt, wist niet meer welke stappen ik moest nemen. Bij DUO heb ik mezelf herontdekt."

  Ali - Pakistaan - 22 jaar oud