• fr
 • nl
 • en
 • Belangrijke mededeling omtrent de maatregelen m.b.t. de Coronavirus Covid-19

  DUOstories

  Lees de verhalen van de mentees en mentors

  "Met een coördinator als Anaïs, en een mentor als Sabine, hervond ik mijn levenslust. In deze vriendelijke en ondersteunende omgeving kon ik openbloeien."

  Marie-Ange - Brussel - 24 jaar oud

  "Ik ben in België nog niemand zoals hij tegengekomen. Ik heb met hem een echte vertrouwensrelatie opgebouwd. Ik zal natuurlijk contact met hem blijven houden als ik werk heb." zegt Khalid wie heeft nu weer hoop. Jean-Louis besluit ontroerd dat hij "van zijn mentee al zoveel heeft teruggekregen. "

  Jean-Louis & Khalid - Luik

  "Het is misschien maar een druppel op een hete plaat, maar met de begeleidingen die ik heb gedaan, voel ik heel goed dat mentoring verandering teweegbrengt in iemands leven. " zegt Joëlle. " Het geeft mij als mentor veel voldoening te weten dat mijn begeleiding het verschil maakt."

  Joëlle & Jean-Hubert - Brussel

  "Een fascinerende ervaring, zeer verrijkend! Ieder duo verbreedt je horizon."

  Françoise - Brussel - 62 jaar oud

  "Ik waardeer DUO omdat ze professioneel en eerlijk zijn. Ik hou van hun spirit. Ze hebben me in de kracht van het verenigingsleven en het werk van NGO's doen geloven. DUO heeft mijn leven in ieder geval vereenvoudigd."

  Yasser - Brussel - 25 jaar

  "Met een open geest met elkaar in contact treden en ervaringen delen. Zeer boeiend, blij dat ik me nuttig kan maken."

  Baudouin - Brussel - 67 jaar oud

  "Ik had meteen gezien dat ze het talent had om een eigen onderneming op te starten. " zegt daarover Pascale. Afaf heeft nu haar eigen atelier! Afaf antwoordt : " Ik besef dat dit niet de belangrijkste doelstelling is voor DUO, maar Pascale heeft me ongelooflijke morele steun geboden."

  Pascale & Afaf - Brussel

  "Ik heb veel geleerd, dankzij DUO herwon ik mijn zelfvertrouwen. Ik was de weg kwijt, wist niet meer welke stappen ik moest nemen. Bij DUO heb ik mezelf herontdekt."

  Ali - Brussel - 22 jaar oud

  "Ik vind dit een erg veelbelovend en zeer positief project. Ik wilde mijn ervaringen met anderen delen. En dat is het geval vandaag met mijn mentee."

  Luc - Brussel - 65 jaar oud

  "Geweldige ervaring met verschillende verrijkende uitwisselingen."

  Nazir - Brussel - 26 jaar oud

  "DUO bracht me exact wat ik nodig had. Het heeft me geholpen in mijn verdere zoektocht naar werk. Ik deed de nodige ervaring op en leerde veel bij. Spijtig dat ik het project niet eerder heb leren kennen! Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt!"

  Francine - Brussel - 30 jaar oud

  "Een verrijkende ervaring die bruggen bouwt tussen verschillende culturen, jongeren en ouderen. Een win-win situatie!"

  Eva - Brussel - 55 jaar oud

  "Al snel volgden de eerste sollicitatiegesprekken... Wat een ervaring! De inzet van mijn mentor hielp me in het vinden van een job!"

  Arlette - Brussel - 27 jaar oud

  "Bij DUO for a JOB, heb ik het beste van mezelf kunnen geven, alsook mijn levenservaring kunnen delen. Zonder het initieel te beseffen kreeg ik veel meer terug: van de organisatie, en van mijn mentee."

  Jacques - Brussel - 70 jaar oud

  "Het vinden van werk, is de sleutel voor een geslaagde sociale cohesie."

  Bernard - Brussel - 68 jaar oud

  "Het is zo goed georganiseerd en bedacht dat we niet meer willen stoppen!"

  Chantal - Brussel - 67 jaar oud

  "De DUO-ervaring meer is dan iemand helpen een baan te vinden. " ontdekt Joëlle. " We hebben samengewerkt om haar talenten te ontdekken en erachter te komen wat ze met haar leven wil doen. Samsam daar nog aan toe: " Dankzij mensen als Joëlle begin ik me thuis te voelen in België."

  Joëlle & Samsam - Antwerpen

  "Liridona vond een job met de hulp van haar mentor Ad."

  Lees verder

  Liridona en Ad - Antwerpen

  "DUO geeft je de kans om je potentieel te verdubbelen."

  Chris - Brussel - 31 jaar oud

  "Ik kreeg dé gedroomde mentor!"

  Lizhen - Brussel - 29 jaar oud

  "Geweldige ontmoetingen gehad! Ik deelde mijn professionele- en levenservaring en kreeg in de plaats zoveel terug. Vriendschap, vertrouwen, ... Ervaren hoe een jongere zijn leven weer oppikt, en zijn geluk terug vindt, schonk mij enorm veel vreugde en voldoening."

  Marie-Claire - Brussel - 61 jaar oud