• fr
 • nl
 • en
 • Belangrijke mededeling m.b.t. het coronavirus COVID-19

  Waarom DUO for a JOB steunen met een gift ?

  Dankzij uw giften kan DUO FOR A JOB zich steeds opnieuw inzetten om:

  • de ongelijke toegang tot de arbeidsmarkt te verminderen
  • de vaardigheden en ervaring van 50 plussers te valoriseren
  • sociale cohesie en solidariteit aan te zwengelen
  • vooroordelen te ontkrachten en “samenleven” te bevorderen

  Dank u dat u dit mee mogelijk maakt !

  Geniet in 2020 van 60% belastingvermindering op uw gift *

  Naar aanleiding van de Covid-19-crisis heeft de Belgische staat een reeks tijdelijke economische steunmaatregelen genomen voor ngo’s en verenigingen. Goed nieuws voor onze (toekomstige) schenkers: als u gedurende het jaar 2020 40 € of meer schenkt, profiteert u van een belastingvermindering op uw schenking van 60% in plaats van de gebruikelijke 45%.

  Het andere goede nieuws? U hoeft (bijna) niets te doen om van deze belastingvermindering te profiteren. Wanneer het jaarlijkse cumulatieve bedrag van uw donaties 40 euro of meer bereikt, sturen we u automatisch uw fiscaal attest zodat u uw belastingaangifte probleemloos kunt invullen *

  * Dit certificaat wordt u automatisch toegestuurd in maart van het volgende jaar en geeft u recht op een belastingvermindering van 60% van het bedrag van uw gift (binnen de limiet van 20% van uw netto inkomen) – exclusief betalingen via Paypal

  Betalen met bankkaart

  Ik doneer

  icone

  Betalen met Paypal

  Ik doneer

  icone icone

  Betalen met een overschrijving

  IBAN BE10 0000 0000 0404

  met gestructureerde mededeling

  +++017/0460/00057+++

  Onze aanpak

  DUO for a JOB  linkt werkzoekende jongeren met een migratieachtergrond aan 50-plussers, die als vrijwilliger hun ervaring inzetten om deze jongeren te begeleiden naar werk. Via dit “intergenerationele en interculturele” mentorschap (coaching) wil DUO for a JOB bijdragen aan een gelijke toegang tot de arbeidsmarkt voor iedereen.

  Zodra een duo is samengesteld, ontmoeten de jongere en de mentor elkaar minstens twee uur per week gedurende 6 maanden. DUO for a JOB biedt zijn diensten aan in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Mechelen.

  1199

  geëngageerde en enthousiaste mentoren

  Doe mee!

  3271

  duo's begeleid in België sinds 2013

  Doe mee!
  picto picto

  3 op 4 jongeren vinden een job, stage of beroepsopleiding

  picto picto

  9 op 10 mentoren beginnen aan een nieuw duo

  Bescherming van persoonlijke gegevens

  Uw gegevens zijn noodzakelijk om u een fiscaal attest te kunnen bezorgen (*uitgezonderd betaling met PayPal). Deze gegevens worden in geen geval gedeeld met derden. Meer informatie over onze privacy policy vindt u hier.

  Deze website is beveiligd. Alle bankgegevens om de betaling uit te voeren worden versleuteld via het SSL-protocol. Jouw bankgegevens worden ook niet bewaard op onze informaticasystemen.

  Voor vragen ivm giften kan u contact opnemen met onze dienst donateurs op donations@duoforajob.be